Moon

Moon

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Αποθεώστε τον (τους)

Υπάρχει ένα καψοτράγουδο της αοιδού Ελεάννας Παπαϊωάννου που λέει "αποθεώστε τον για όσα μου κάνε" κλπ.....Λοιπόν αυτό το τραγούδι ταιριάζει σε όλους. Νίκος Αναστασιάδης. Ο απόλυτος σούπερ σταρ της πολιτικής που έδωσε ρέστα με την κοσμοϊστορική πλέον για το κυπριακό σύμπαν δημοσιογραφική διάσκεψη για το σκάνδαλο με το φυσικό αέριο.....Τον αποθεώνουμε για την εκπληκτική του ερμηνεία σαν θύμα, θύτης, Πόντιος Πιλάτος.....Στην συνέχεια ο Τάσσος Παπαδόπουλος κατά άλλους Χουάν ο ακαταμάχητος...Τον αποθεώνουμε γιατί έκανε πράξη το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, για την ανεργία, τα δυστυχήματα κλπ...Και επειδή αυτό το κράτος πάει κατά διαόλου και όλοι πιστεύουν ότι έτσι είναι η σωστή διακυβέρνηση προσπαθεί να την συνεχίσει την θητεία του....Καμιά αντίρρηση αν σκεφτείς ότι και οι άλλοι δύο δεν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η κυπριακή πολιτική σκηνή.
Μετά ακολουθεί ο Δημήτρης Χριστόφιας...Μετά απο 4,5 χρόνια συγκυβέρνησης αποφάσισε ότι η κυβέρνηση είναι άχρηστη δεν κάνει, δεν πάει καλά για αυτό θα γίνει εθνοσωτήρας και θα βάλει υποψηφιότητα. Θα λύσει το κυπριακό με τον κολλητό του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ με βάση το σχέδιο Ανάν...Τον αποθεώνουμε.
Στην συνέχεια αποθεώνουμε τον Γιαννάκη-Ιωάννη Κασουλίδη. Ο άνθρωπος δεν έχει αφήσει χωριό, που να μην πάει και να τους πει τα δικά του....Στα 600 χωριά βγαίνεις πρόεδρος στα 599 χάνεις. Για αυτό ο άνθρωπος ξεκίνησε τις περιοδείες....
Μετά ακολουθεί ο Κώστας Θεμιστοκλέους. Πόσα λεφτά πλέον να πάρει ο άνθρωπος απο την Αμερική;;;Και να μην τον ακούει και κανείς. Για αυτό τον αποθεώνουμε και αυτόν..
Μετά αποθεώνουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης. Μια ζωή παθαίνει όταν ακούει για δυστύχημα, ναρκωτικά, φόνους κλπ. Δεν πήρε χαμπάρι ακόμα ότι αυτό είναι το πόστο του και πρέπει να το συνηθίσει.
Μετά θέλω να αποθεώσω την κυρία ΥΠΕΞ. Η Συρία είναι φίλη χώρα. Αν ήταν εχθρική χώρα μέχρι τώρα θα έστελνε διπλωματική αντιπροσωπεία στα κατεχόμενα. Σαν φίλη χώρα λοιπόν είπε να αρχίσει τα δρομολόγια κατεχόμενο λιμάνι Αμμοχώστου-Λατάκεια......
Τελευταίο αποθεώνω τον Γιώργο Λιλήκα γιατί είναι ο υπεύθυνος του επιτελείου του Τάσσσου Παπαδόπουλου και γιατί μάλωσε με τον Δημήτρη του που το έκλεισε το σπίτι μου..
Διερωτώμαι όμως. Και εμείς δεν πρέπει να αποθεωθούμε αφού ψηφίζουμε αυτά τα άτομα;;;;Αποθέωση αποθεωτική......Αποθεώστε τους........
ΥΓ..Εγώ δεν αποθεώνω κανένα απο αυτούς....Αποθεώνω μόνο την Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ και τον Παπαλουκά μου. Τα φιλιά μου....

4 σχόλια:

Rakuneta είπε...

vasika ine oloi pou sou neykw pou paeis!

distixws ayti ine i pezi thliveri alla kata ta alla eyrwpaiki kipriaki pragmatikotita!

stou koufou tin porta oso theleis vronta! o ipourgos dikaiosinis me tosi agnoia pou ton katavalei kalo tha itan na anoiksi ligaki matia k aytia k na arxisei na afougkrazete tous palmous kathe ptixis tis zwis mas! e ma pou zei o anthrwpos? ston ari? ma pote pote den ton enimerwnoun gia to ti paizei? e eleos re koumpate!

i ipex? eeee ayti ine mia alli istoria apo allo paramithi!
oson afora tous ipopsifious gia

tin proedria tis dimokratias (tromara tous!) ine les k exoun valei oloi stoixima poios tha katasterpsi prwtos tin kipro! nomizoun tha paroun tous thwkous tous mazi tous k stin metathanato zwi? re paidia sas enimerwse kanis pws ola odeuoyn pros to xeilos tis katastrofis k ta frena sas dixnoun na exoun skouriasei entelws kai pantelws!

Lexi_penitas είπε...

Αγαπητή Χαρούμενη, δεν νομίζεις ότι με το να πνίγεσαι δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε εμάς που σε διαβάζουμε;

Δε λέω, καλά τα λες! Δεν βρίσκω πολλά στα οποία να διαφωνώ. Όμως θα έρθει μια μέρα το Φεβράρη που ο καθένας πρέπει να κάνει την επιλογή του. Εδώ που φτάσαμε δεν εχουμε το δικαίωμα της αποχής. Δεν μπορεί να μας οδηγούν στο γκρεμμό και εμείς απλά να μουρμουρούμε.

Unknown είπε...

Αγαπητέ lexıpenıta το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν όντως έχουμε επιλογή. Είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Δηλαδή έχουμε 4 υποψηφίους αλλα εγώ όπως τα βλέπω είναι σαν να μην έχουμε κανένα. Δεν μου αρέσει να μηδενίζω τους πάντες και τα πάντα αλλά εμένα δεν με εκφράζει κανένας. Ο Τάσσος πιστεύει ότι είναι συνεχιστής του έργου του Μακάριου και του Κυπριανού. Ο Χριστόφιας 4.5 χρόνια συμφωνούσε με τον Τάσσο και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα και τώρα κατηγορεί την κυβέρνηση που συγκυβέρνησε 4.5 χρόνια. Ο Κασουλίδης είναι απλά χωρίς υπόθεση γιατί είναι μια μαριονέτα έρμαιο των επικοινωνιολόγων και του Αναστασιάδη. Ο δέ Θεμιστοκλέους είναι το αγαπημένο παιδί των σεμιναρίων και των Αμερικάνων. Οπόταν ποιά επιλογή απο τις 4 να διαλέξω;;;; Απλά εκφράζω κάποιες απόψεις μου. Το ότι τον Φεβουάριο θα εξαναγκαστώ να ψηφίσω κάποιον απο αυτούς με ενοχλεί αφάνταστα. Δυστυχώς!!! Όμως υπάρχει η επιλογή του λευκού στην οποία και προσανατολίζομαι. Πολλοί λένε ότι το λευκό είναι χαμένη ψήφος. Εγώ νομίζω ότι είναι δήλωση. Τι θα ήθελα να δω;; Ένα νέο πρόεδρο με νέες φρέσκες ιδέες που να φέρει λύση στα όποια προβλήματα της Κύπρου. Δεν πιστεύω σε μεσσίες και σωτήρες. Απλά θέλω να ακούσω κάτι νέο. Και δυστυχώς οι επιλογές που έχουμε είναι αυτές οι 4.Ειλικρινά δεν κυνηγώ ανεμομύλους όπως ο Δον Κιχώτης. Όμως θέλω να έχω επιλογή και φωνή. Και δυστυχώς δεν έχω τίποτα απο τα δύο. Και ειλικρινά οποιοσδήποτε εκτός του Τάσσου και αν βγει η κατάσταση δεν θα αλλάξει. Θα είναι και πάλι το ίδιο πράγμα...Οπόταν στο μπλοκ μου λέω αυτά που πιστεύω. Όχι πως περιμένω να με ακούσει και κανείς αλλά τουλάχιστον να νιώθω ότι υπάρχει ένα βήμα που μπορώ να πω κάποια πράγματα... Τώρα αν αυτά τα συμμερίζονται και άλλοι και είναι άλλο θέμα. Το ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού είναι γνωστό. Έχουμε δύο επιλογές. Η που θα πέσουμε μέσα να τελιώνουμε ή που θα πάμε πίσω και θα μηδενίσουμε ξαναρχίζοντας απο την αρχή. Προτιμώ το δεύτερο. Αλλά δεν βλέπω κάποιον να μας καθοδηγήσει. Και οι προαναφερθέντες δεν είναι καλοί οδηγοί...(Για εμένα τουλάχιστον)...

Rakuneta είπε...

hahahah! agapi mou arese telika pou i sizitisi oson afora to leuko epiase!

na thimaste omws to leuko ine dilwsei k oxi to akiro!
p.x. an grapsw mwre den mas xezete olous kareklokentayroi tha thwrithei akiro k oxi leuko! sta leuka fainete pws kati den paei kala! to psari vrwmei k den to agorazis! epomenws me to leuko dixneis o,ri den se ikanopoioun oi politikoi (eswterikoi k ekswterikoi) prosanatolismoi twn ipopsifiwn! pou stin teliki deixnoun epi kathimerinis vasews poso poli agapoun tin eksousia k ti ine ikanoi na kanoun gia na tin eksasfalisoun eis ton aiwna twn aiwnwn!

file leksipenita esi dld ti akirvws protinis? exis diakrini kapoion apo tous ipopsifious tis proedrias tis kipriakis dimokratias (tromara tous)pou na pliroi ta fonta gia tin polipothiti allagi? epidi egw epetrepse mou na exw terasties afvivolies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. kalimera k oloi oi geitones sta spitia tous!