Moon

Moon

Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε τέσσερις μήνες και παραμένει ανάδρομος (μοιάζει να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από την κανονική του τροχιά) για τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων, όπως χωρίς αμφιβολία ήδη θα ξέρετε, οι συνθήκες δεν ευνοούν την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων, τα ταξίδια, την αγορά αυτοκινήτου, την πώληση ακινήτων, την λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς και την αποστολή σημαντικών εγγράφων και καλό θα ήταν να μην στηριχτείτε υπερβολικά σε κανένα μέσο επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax, H/Y κ.α.) και σε καμία υπόσχεση. Τουλάχιστον, αυτή είναι η συμβουλή της παραδοσιακής Αστρολογίας.

Και φαίνεται πως η παραδοσιακή Αστρολογία έχει το δίκιο με το μέρος της. όταν αυτές οι …"περιπέτειες" θα μπορούσαν κάλλιστα να γεμίσουν τις στήλες των φαιδρών συμβάντων σε οποιοδήποτε περιοδικό Αστρολογίας.  

Αν κρατήσετε κι εσείς το προσωπικό σας ημερολόγιο του ανάδρομου Ερμή, θα εντοπίσετε πιθανότατα τέτοιου τύπου ομοιότητες γεγονότων κατά τις περιόδους που ο πλανήτης κινείται ανάδρομα. Παρόμοια, ίσως ανακαλύψετε ότι μισοτελειωμένες δουλειές ή άλλα θέματα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια ή χρειάζονται την προσοχή σας όταν ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση. 
(http://www.anew.gr/astrology/selections/astr_anadromoi.php)

Δεν υπάρχουν σχόλια: