Moon

Moon

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Αποκαλύψεις που σοκάρουν



Ο εικονιζόμενος στις φωτογραφίες είναι ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς. Ο Ολγκάτς μέχρι χθες μας ήταν άγνωστος.. Έγινε όμως γνωστός εξαιτίας της ομολογίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Σταρ. Ο Ολγκάτς είπε ότι κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο σκότωσε 10 Ε/κ. Η είδηση προκάλεσε αίσθηση σε διεθνή, τουρκικά, τ/κ και ε/κ ΜΜΕ.
''Σκότωσα δέκα άτομα'', δήλωσε γνωστός Τούρκος ηθοποιός, αναφερόμενος στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, όπου πολέμησε, καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. ''Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης'', είπε ο ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς. Μιλώντας σε εκπομπή στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Star, ο ηθοποιός είπε ότι καθώς ξεκινούσε η εισβολή του 1974, είχε μόνο μία μέρα για να απολυθεί, αλλά μόλις ξεκίνησε η επιχείρηση, έφυγε από τη Μερσίνα για την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανέφερε: ''Είπα στο διοικητή μας ότι εγώ είμαι καλλιτέχνης και ότι δεν μπορώ να σκοτώσω. Εδώ τελειώνει η τέχνη, εδώ αρχίζει η αληθινή ζωή, ο πόλεμος. Σου έδωσα εντολή κι εσύ θα σκοτώσεις, μου είπε''. Ο Ολγκάτς συνέχισε λέγοντας: ''Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης. Οταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του με έφτυσε. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε. Στη συνέχεια, σκότωσα άλλους εννιά. Κι αφού τους σκότωνα, πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα, αλλά την επομένη, σκότωνα και πάλι. Δεν λένε να βγουν από τα όνειρά μου οι εικόνες αυτές. Για αρκετό διάστημα έκανα ψυχολογική θεραπεία. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ ακόμη να φάω κρέας, δεν μπορώ να δω αίμα, γιατί αμέσως θυμάμαι τα παιδιά που σκότωσα''. Ο ηθοποιός είπε πως αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια αυτή και είπε: ''Ο πόλεμος με επηρέασε για μεγάλο διάστημα και επαγγελματικά. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Ακόμη και σήμερα θυμάμαι το διοικητή να μου λέει, νομίζεις ότι πάντα θα σκοτώνεις πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον στα αλήθεια, να δεις πώς είναι''.
(Πηγή ΚΥΠΕ)
Μάχη – ««Σκότωσα 10 άτομα το 1974 στην Κύπρο!»» - Ομολογία Σοκ από τούρκο ηθοποιό για εν ψυχρώ εκτελέσεις αιχμαλώτων.
Πολίτης– «Ομολογία Αττίλα για 10 εκτελέσεις» - Ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς άνοιξε το στόμα και την καρδιά του.
Σημερινή – «Σκότωσα 10 Ελληνοκύπριους εν ψυχρώ» - Ιδού όλη η τουρκική κτηνωδία του 1974.
Cyprus Weekly -«Shock revelations»-Turkish actor confesses to killing ten during invasion.
(Πηγή Offsite)
Ο τ/κ Τύπος αναφέρεται στο θέμα με τις εφημερίδες «Αφρίκα», «Γιενί Ντουζέν» και «Κίπρισλι» αναφέρονται στις αποκαλύψεις του τούρκου ηθοποιού. Η «Κίπρισλι» έχει τίτλο «Σκότωσα 10 άτομα στην Κύπρο».
(Πηγή ΚΥΠΕ)
Ο Τούρκος ηθοποιός μετά απο 35 χρόνια παραδέχθηκε ότι σκότωσε 10 άτομα. Αλήθεια ο Υπουργός Παιδείας να το ακούσει αυτό αφού θέλει να αλλάξει την ιστορία...Πράγμα που μας αποδεικνύει ότι το 1974 δεν έγινε "ειρηνευτική επιχείρηση" αλλά βάρβαρη τουρκική εισβολή. Αυτό κάποιοι να το βάλουν καλά στο μυαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: