Moon

Moon

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Υπάρχει Θεός

Αυτά τα λόγια είπε ο υποδιοικητής της ΥΚΑΝ όταν μεταφέρθηκε για κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου. Ο υποδιοικητής είπε τα εξής : "«Αν και δεν είμαι εντελώς καλά, θέλω να πάω στα αστυνομικά κρατητήρια για το υπόλοιπο της κράτησής μου».
Ερωτηθείς για την υπόθεση Κίτα και τη σύλληψή του ως υπόπτου, ο κ. Χαραλάμπους απάντησε ενώ βημάτιζε προς το περιπολικό της Αστυνομίας με τη φράση «Υπάρχει Θεός».
Θεός υπάρχει. Όμως σε αυτή την χαοτική υπόθεση τίθεται θέμα κουκουλώματος της. Μετά τις καταγγελίες του δικηγόρου των τελούντων υπο κράτηση μελών της ΥΚΑΝ ότι γίνεται προσπάθεια για κουκούλωμα. Το γιατί το ξέρουν όλοι οι κρατούντες. Μιλάμε για ένα μαχαίρι που θα φθάσει στο κόκκαλο. Πόσο καιρό θα το ακούμε αυτό. Έχουμε ηρωοποιήσει ένα ισοβίτη και ξεχάσαμε ότι αυτός ο άνθρωπος απήγαγε, βίασε, σκότωσε, κομμάτιασε και έθαψε στον σκυβαλότοπο του Κοτσιάτη δύο γυναίκες. Μιλάμε ακόμα για ένα άτομο που εξασφάλισε άγνωστο πως τις καταθέσεις των αστυνομικών, τους αριθμούς τους, τα ονόματα τα στοιχεία τους κλπ......Δηλαδή τι προσπαθούν να κάνουν;;;;Και τα έγγραφα που βγήκαν στην δημοσιότητα γιατί διαψεύδονται.......Τι προσπαθούν να αποδείξουν;;;Κάτι πάει λάθος σε αυτή την ιστορία.Ότι πρέπει να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ότι πρέπει να προστατευθούν άτομα. Θεός υπάρχει. Κράτος που να αναλάβει τις ευθύνες του υπάρχει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: