Moon

Moon

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Δεν πειράζει, δεν είμαι down ραντεβού στο Κεϊπ Τάουν



Ευφάνταστο το σύνθημα των Ελλήνων φιλάθλων.Δεν πειράζει, δεν είμαι down ραντεβού στο Κεϊπ Τάουν.Συμφωνώ μπορεί η Ελλάδα να αποχαιρέτησε το το Euro όμως τι να κάνουμε ότι έγινε το 2004 δεν σήμαινε ότι θα γινόταν ξανά το 2008.Έτσι η Εθνική Ελλάδος έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης που αποκλείστηκε χωρίς βαθμό. Το γκολ του Χαριστέα όμως μας αποζημίωσε. 

Όσο για τα ξένα ΜΜΕ τα σχόλια ήταν τα εξής :

Marca: "Αποστολή εξετελέσθη. Η Ισπανία ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων με ένα θρίαμβο επί της Ελλάδας, με γκολ των Γκουΐθα και τον Ντε Λα Ρεντ.

As: "Ο Γκουΐθα απελευθέρωσε την Ισπανία. Ο επιθετικός της Μαγιόρκα μέχρι τα τελευταία λεπτά είχε μόνο λανθασμένες επιλογές, όμως ένα γκολ λίγο πριν την λήξη, οδήγησε την Ισπανία στη νίκη που μετράει 9 συνεχόμενες και αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα του Αραγονές.

El Mundo Deportivo: "Μια Ισπανία με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων με νίκη-ανατροπή επί της Ελλάδας (2-1).

El Pais: "Η Ισπανία πέρασε στην επόμενη φάση, κερδίζοντας την Ελλάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με μία νίκη που ήρθε δύσκολα για την ομάδα που ήταν γεμάτη αλλαγές, μεταξύ των οποίων και ο εξαιρετικός Τσάμπι Αλόνσο".

Sport: "Η Ισπανία μπορεί και με τους αναπληρωματικούς, νίκησε την Ελλάδα με γκολ των Ντε Λα Ρεντ και Γκουΐθα.
BBC: "Η Ελλάδα αποχαιρέτησε το Euro 2008 με τρίτη ήττα. Η Ισπανία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επιβλήθηκε με 2-1 και έμεινε αήττητη για 19ο παιχνίδι". 

Sky Sports: "Το καλύτερο για το τέλος κράταγε η Ισπανία... Αυτή τη φορά, η ομάδα του Αραγονές έπρεπε να δουλέψει σκληρά στο γήπεδο για να καταβάλλει την αντίσταση των απερχόμενων Πρωταθλητών Ευρώπης". 

Channel 4: "Η Ισπανία σφράγισε την ελληνική τραγωδία, νικώντας με 2-1. Αυτή ήταν η 9η σερί νίκη για τους Ισπανούς, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης που φεύγει από την Αυστρία με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια". 

Soccernet: "Το... χατ-τρικ νικών της Ισπανίας ολοκληρώθηκε μετά την επικράτηση επί της Ελλάδας με 2-1". 

UEFA: "Το γκολ του Γκουίθα στο 88’, ολοκλήρωσε την... ελληνική μιζέρια". 

Associated Press: "Η Ισπανία ολοκλήρωσε με το απόλυτο τη φάση των ομίλων του EURO 2008 στέλνοντας τους Πρωταθλητές Ευρώπης σπίτι τους χωρίς βαθμούς.

Reuters: "Τα δεύτερα της Ισπανίας υποχρέωσαν την ήδη αποκλεισμένη Ελλάδα στην τρίτη συνεχόμενη ήττα". 

L’Equipe: "Η Ελλάδα αποχαιρέτησε το EURO με άδεια χέρια.

Kicker: "Η Ισπανία έστειλε την Ελλάδα πίσω χωρίς βαθμό.

Bild: "Άποντοι οι Έλληνες του Ρεχάγκελ. Τι αποτυχία για την κάτοχο του τροπαίου!

A’Bola: "Το απόλυτο για την Ισπανία, άδοξο τέλος για την Ελλάδα.

Gazzetta dello Sport: "Η Ισπανία B' είναι πιο δυνατή από την Ελλάδα Α'.

RDS: "Ο Γκουΐθα οδήγησε στη νίκη την Ισπανία κόντρα στην Ελλάδα με 2-1.

Sport24.com: "Μηδέν βαθμοί για την Ελλάδα. Η Ελλάδα ηττήθηκε για τρίτη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αυτή την φορά απο την Ισπανία με 2-1.

Goal.com: "Ο Γκουΐθα σφράγισε τη νίκη της Ισπανίας.". 

Spanien Bilder: "Η Ισπανία νίκησε 2-1 την Ελλάδα, έκανε το απόλυτο στον όμιλο ενώ η Ελλάδα ηττήθηκε για τρίτη φορά.

RTE.ie: "Ο Ντάνι Γκουΐθα με γκολ λίγο πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών οδήγησε στη νίκη την Ισπανία επί της Ελλάδας με 2-1 και άφησε χωρίς βαθμούς τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004".

(http://www.sports24.gr/html/ent/150/ent.239150.asp)

Χωρίς σχόλια. Αν ήταν που λέμε στα κυπριακά η αζούλα πούζα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: