Moon

Moon

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Ξανά τα ίδια....









Τελικά η Ελλάδα δεν μπορεί να ησυχάσει. Ειδικά η Αχαϊα και η Ηλεία. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου ο εγκέλαδος χτύπησε χθες απροειδοποίητα σκορπώντας θάνατο, τρόπο, πανικό και αβεβαιότητα.6.5 ρίχτερ ταρακούνησαν χθες την Αχαϊα και την Ηλεία λίγο μετα τις τρεις το απόγευμα. Ο απολογισμός δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές. Ευτυχώς ο Πολύδωρας ανασχηματίστηκε και δεν θα βγει πάλι να μιλήσει για ασύμμετρες απειλές όπως τον Αύγουστο του 2007. Οι δύο ταλαιπωρημένες περιοχές της Ελλάδας δεν συνήλθαν απο τις πυρκαγιές και έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν τον εγκέλαδο που ξύπνησε εντελώς ξαφνικά και χτύπησε απροειδοποίητα. Και οι σεισμολόγοι κάνουν τα δικά τους μαλώνοντας για την πατρότητα της πρόβλεψης του σεισμού. Και εντάξει. Εγώ ως άσχετη δέχομαι ότι ναι έχουν την δύναμη να προβλέψουν τους σεισμούς. Γιατί δεν ενημερώνουν;;;Παρα μόνο λένε ότι το δημοσίευσαν στο τάδε επιστημονικό περιοδικό. Ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί την φτώχεια, την ακρίβεια, την αδιαφορία του κράτους. Αν μπορεί έστω και ένας να προστατευθεί απο την μανία της φύσης και ειδικότερα απο τους σεισμούς θα είναι ευχής έργο. Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί. Το θέμα είναι πριν και αν μπορούμε να προλάβουμε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Toulaxiston tzimesa ta ktiria peftoun meta apo sismous. Emeis damesa ti na poume; Opws kathesai ston trito yparxei pithanotita na vretheis ston apopato tou prwtou.Kai na ehestikes pou to fovo sou alla na einai kratimeni pou allon i vothrotripa.

pareisaktos

Unknown είπε...

Εμείς είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα ψες δεν σημαίνει ότι θα γίνεται για πάντα. Κάποια στιγμή η ανευθυνότητα θα μας κοστίσει. Και δυστυχώς με τις ζωές αθώων. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Λέμε τώρα.