Moon

Moon

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Εθνική Ελλάδος γειά σου...



Η Εθνική Ελλάδος την περασμένη Τρίτη ηττήθηκε απο την Σουηδία με 2-0 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και άρχισαν οι γκρίνιες και η μουρμούρα.
Ενδεικτικά δεν μας έφτανε το μουρμουρητό στην Ελλάδα άρχισαν και οι ξένοι να λένε διάφορα.
Η ιστοσελίδα http://sports.pathfinder.gr/football/euro2008/623670.html
ενδεικτικά δημοσιεύει τις αντιδράσεις των ξένων ΜΜΕ οι οποίες είναι κάτι περισσότερο απο ειρωνικές. Οψώμεθα για το Σάββατο.
Επίσης στην ιστοσελίδα http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8226&subid=2&pubid=1112144&tag=8777
Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης «Euro2008. com», έκανε την αρχή: «Η Σουηδία επανέφερε στην πραγματικότητα τους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Η «Marca» από την πλευρά της σχολιάζει: «Η Σουηδία γκρέμισε το τείχος της Ελλάδας...».
Στο ίδιο μήκος και η «Gazzetta Dello Sport»: «Ο Ιμπραΐμοβιτς τιμώρησε το αντιποδόσφαιρο της Ελλάδας.
H «L’Equipe», εκθειάζει τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ιμπραΐμοβιτς χάρισε τη νίκη στη Σουηδία με το καλύτερο γκολ μέχρι στιγμής σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».
Καυστικό ήταν και το σχόλιο της «Corriere dello Sport»: «Η Σουηδία 2-0 την Ελλάδα στο χειρότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Η Ελλάδα έπαιξε με... συνταγή 2004, αλλά απέτυχε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε».
Τέλος, η «El Mundo Deportivo», αναφέρει: «Πέντε λεπτά εμπνευσμένου ποδοσφαίρου αρκούσαν στη Σουηδία ώστε να... σπάσει το αμυντικό τείχος της Ελλάδας και να νικήσει με 2-0. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μετά τα γκολ των Ζλάταν και Χάνσον».
Κακίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: