Moon

Moon

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Μπάλα είναι και γυρίζει



Μπάλα είναι και γυρίζει στο EURO του 2008 όμως η Ελλάδα ηττήθηκε 0-1 απο τη Ρωσία και μάλλον το όνειρο για πρόκριση πάει περίπατο.
Αρνητικά έως πικρόχολα ήταν τα σχόλια για την Εθνική μας ομάδας από τον ξένο Τύπο. Οι Πρωταθλητές έμειναν εκτός EURO 2008 με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

BBC (Αγγλία): "Η Ρωσία κέρδισε την Ελλάδα και έστειλε τους πρωταθλητές εκτός Euro 2008.
Sky Sports (Αγγλία): "Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα αποκλείστηκε από το Euro 2008, αφού το γκολ του Κονσταντίν Ζιριάνοφ εξασφάλισε μία δίκαιη νίκη στη Ρωσία.
Corriere dello Sport (Ιταλία): "Το παραμύθι τελείωσε. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Ελλάδα, είναι εκτός Ευρωπαϊκού, χάνοντας τόσο από την Σουηδία, όσο και από την Ρωσία στις πρώτες δύο αγωνιστικές.
Reuters: "Η Ρωσία νίκησε 1-0 την Ελλάδα, ένα αποτέλεσμα που αφήνει εκτός μάχης την κάτοχο του τίτλου και εξασφάλισε την πρόκριση στην Ισπανία".
(http://news.pathfinder.gr/sports/481649.html)
Αντίθετα η Τουρκία αποτελεί ομάδα έκπληξη αφού νίκησε τη Τσεχία με 3-2 και προκρίθηκε στους 8...
"Ο Νιχάτ Καχβετσί δεν ήταν απλώς ο αρχηγός της Τουρκίας στη σημερινή νίκη που πέτυχε επί της Τσεχίας στην αναμέτρηση του 1ου ομίλου του EURO 2008. Ήταν ο άνθρωπος που πήρε στην πλάτη του την ομάδα και με δύο γκολ στα τρία τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, γύρισε το ματς και από τον αποκλεισμό έφερε τη νίκη και την πρόκριση.
Απόλυτα φυσιολογικά η Τεχνική Επιτροπή της UEFA τον ανέδειξε σε πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα."(http://news.pathfinder.gr/sports/481877.html)
Ο Νιχάτ Καβεσί (το όνομά του στα Τούρκικα σημαίνει καφετζής), κέρασε πικρό καφέ τους Τσέχους. Με δύο γκολ στο 87΄και στο 89΄ολοκλήρωσε μία επική ανατροπή για την Τουρκία. Μέχρι το 75΄οι Τούρκοι έχαναν με 2-0. Τελικά νίκησαν με 3-2.
(http://www.e-tipos.com/newsitem?id=40513)



Δεν υπάρχουν σχόλια: