Moon

Moon

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Ο Τεο ξανά στον Πειραιά



Ναι είναι αλήθεια. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς γυρίζει πίσω στο λιμάνι. Φυσικά και είμαι χαρούμενη που ο Τεο επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα μετά απο μεγάλη καριέρα στην ΤΣΣΚΑ. 

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται εντυπωσιακά... Μετά τον Νίκολα Βούισιτς, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία για την μεγάλη επιστροφή του Θοδωρή Παπαλουκά στον Πειραιά.(http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=14639)

Μπάσκετ-Ολυμπιακός-από τρίτη υπογράφει ο Παπαλουκάς(http://news.pathfinder.gr/sports/484408.html)

Επιστροφή Παπαλουκά στον Ολυμπιακό 

Μετά τη «βόμβα» Βούιτσιτς, ήρθε ο ισχυρός «μετασεισμός» με την επιστροφή του Θοδωρή Παπαλουκά στον Ολυμπιακό! Η συμφωνία για την επιστροφή του 31χρονου πλέι μέικερ στους «ερυθρόλευκους», μετά από έξι χρόνια ξενιτιάς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι οριστική. Οι τελευταίες αντιρρήσεις του ρωσικού συλλόγου κάμφθηκαν ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τους ομολόγους τους και ο διεθνής γκαρντ θα πιάσει… λιμάνι μέχρι το 2011. Οι απολαβές του θα είναι στα επίπεδα εκείνων που είχε στους πρωταθλητές Ευρώπης (περίπου 2,7 εκατ. ευρώ), με τους οποίους είχε συμβόλαιο έως το 2010.
(http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/06/2008_237850)

Μπάσκετ-Ολυμπιακός-Από Τρίτη υπογράφει ο Παπαλουκάς(http://www.express.gr/news/sports/42799oz_2008062042799.php3)

Ο Παπαλουκάς και πάλι στα κόκκινα!Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται στην Αθήνα από το -πολύ- πρωί της Παρασκευής και για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια δεν ακούει στο δρόμο την ερώτηση "πότε θα επιστρέψεις στον Ολυμπιακό". Γιατί, πολύ απλά δεν έχει νόημα, αφού οι αδελφοί Αγγελόπουλοι το ήθελαν, το είπαν και το έκαναν πράξη.(http://www.sport24.gr/html/ent/257/ent.239257.asp)

Εγώ προσωπικά απλά αναμένω να δω τον Τεο στο λιμάνι να κάνει τα μαγικά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: