Moon

Moon

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Ομόνοια Βορείου Πόλου

Έφαγα τον κόσμο να βρω κάτι για την Ομόνοια Βορείου Πόλου στο διαδίκτυο. Το μόνο που βρήκα ήταν ότι αγωνίζεται για φέτος στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της ΠΟΕΛ . Να μου πείτε τι έπαθες με την συγκεκριμένη ομάδα. Πολλοί φίλοι μου αγωνίζονται σε αυτή και την περασμένη Κυριακή παρακολούθησα τον αγώνα με τον ΕΑΣ Αρεδιού. Έτσι είπα να κάνω ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτή.
Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βρω πληροφορίες αλλά η ιστοσελίδα της Αναγέννησης Λυθροδόντα ήταν και πάλι πολύ βοηθητική.
Η Ομόνοια Βορείου Πόλου στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος της ΠΟΕΛ αντιμετώπισε τον ΑΟΛ Λακατάμιας. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Στην 2η αγωνιστική στις 12 Οκτωβρίου αντιμετώπισε την Αναγέννης Παλουριώτισσας εκτός έδρας. Η Ομόνοια νίκησε με 4-2.
Στην τρίτη αγωνιστική αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΕΑΣ Αρεδιού και νίκησε με 3-1. Ήταν το παιχνίδι που παρακολούθησα. Να σημειώσω ότι η σωτήρια παρέμβαση του Ανδρέα απέτρεψε δεύτερο γκολ της αντίπαλης ομάδας.

Στις επόμενες αγωνιστικές η Ομόνοια Βορείου Πόλου αγωνίζεται στις 8 Νοεμβρίου με τον ΑΠΟΦ Φαρμακά, στις 15 Νοεμβρίου με το Κέντρο Νεότητας Πλατύ, στις 23 Νοεμβρίου με την Θύελλα Κοκκινοτριμιθιάς, στις 6 Δεκεμβρίου με τη Νέα Γενιά Αγίας Μαρίνας, στις 14 Δεκεμβρίου με την Αναγέννηση Λυθροδόντα και στις 20 Δεκεμβρίου με τον ΑΠΟΠ Παλαικύθρου.

Και πάλι πολύ βοηθητική για το εγχείρημα μας η ιστοσελίδα της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

ΥΓ. Αυτή η δημοσίευση είναι αφιερωμένη είναι στους παίκτες και τους οπαδούς της Ομόνοιας Βορείου Πόλου.

(http://anagennhsh.com/index.php?option=com_joomleague&func=showPlan&mode=1&p=2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: