Moon

Moon

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Ανόρθωση σε (ξανα ευχαριστούμε)...



Ανόρθωση-Παναθηναϊκός 3-1. Η Ανόρθωση στην πρώτη θέση του Ομίλου μαζί με την Ίντερ στην πρώτη θέση του Ομίλου. Θαύματα πολλά. Και η Ανόρθωση ανήμερα της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας έκανε την Ευρώπη να υποκλιθεί ξανά στο μεγαλείο ενός προσφυγικού σωματείου. Το σεντόνι κουνήθηκε στο κατάμεστο ΓΣΠ για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού αθλητισμού. Και η Ανόρθωση έκανε την έκπληξη για ακόμα μια φορά. Ο κόσμος την αποθέωσε, και η Ευρώπη παραμιλά για την κυπριακή προσφυγική ομάδα που με το καλημέρα στο Τσάμπιονς Λίγκ έδειξε ότι ήλθε για να μείνει.




Τα σχόλια του τύπου ήταν τα εξής :


O Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έμαθε από το πάθημα του Ολυμπιακού, αλλά πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα κόντρα στην Ανόρθωση. Η Κυρία του κυπριακού ποδοσφαίρου πήρε δίκαιη νίκη με 3-1 επί των αδιάβαστων και κακών "πράσινων" και με 4 βαθμούς είναι, μαζί με την Ιντερ, στην κορυφή του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.




Kerkida (Κύπρος): "Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έκανε και πάλι νεο εκπληκτικό αποτέλεσμα..ΝΙΚΗΣΕ 3-1 τον ΠΑΟ και πέρασε ΠΡΩΤΗ στην βαθμολογια ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΙΝΤΕΡ,ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΟ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!!!!!!"


Protathlima (Κύπρος): "Ιδανικό ξεκίνημα στους εντός έδρας αγώνες, στη φάση των ομίλων του Τσιάμπιονς Λήγκ, έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Ανόρθωση. Οι πρωταθλητές Κύπρου «εκτέλεσαν» αυτή την φορά με σκορ 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ, καταφέρνοντας μάλιστα να πλασαριστούν στην πρώτη θέση του Β' ομίλου, αφού στον άλλο αποψινό αγώνα η Ίντερ έφερε ισοπαλία 1-1 με την Βέρντερ στο Μιλάνο".


24 Sports (Κύπρος): "Μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ήρθε και η σειρά του τρίτου μεγάλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου να φύγει με το κεφάλι χαμηλωμένο σε αγώνα με Κυπριακή ομάδα. Η ομάδα των θαυμάτων, η Ανόρθωση πέτυχε την πρώτη ιστορική νίκη Κυπριακής ομάδας στους ομίλους του Champions League κερδίζοντας στο κατάμεστο από 20.000 θεατές ΓΣΠ τον Παναθηναϊκό με 3-1".




Shootandgoal (Κύπρος): "Νύχτα μαγική κι ονειρεμένη για την Ανόρθωση και το κυπριακό ποδόσφαιρό γενικότερα. Την ιστορική ημέρα της ανεξαρτησίας της Κύπρου, η πρωταθλήτριά μας έγραψε ολόχρυση σελίδα για μια ακόμη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 3-1!".








Πολίτης sports: "Συνηθισμένο φαινόμενο πάει να κάνει τις ονειρικές βραδιές η Ανόρθωση! Η ομάδα της Κύπρου κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ το βράδυ της Τετάρτης για τον β’ όμιλο του Champions League και με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του ομίλου! Πλέον βάζει και γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή στο κύπελλο UEFA! Μάλιστα το 3-1 ενδέχεται να δώσει και σημαντικό πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος".




SportDay Κύπρου: «Είναι μαγεία αυτή η «κυρία-γονάτισε και τον ΠΑΟ με το επιβλητικό και δίκαιο 3-1».
ΑΛΗΘΕΙΑ: Ανόρθωση και πάσης Ευρώπης.
ΜΑΧΗ (κύριο θέμα πρώτης σελίδας) «Θρίαμβος και πρωτιά στον όμιλο»
ΠΟΛΙΤΗΣ: «ΑΝΟ: Μας τρέλανε!»
ΣΗΜΕΡΙΝΗ: «Η Ανόρθωση τρέλανε την Ευρώπη»
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (στην κορυφή της πρώτης σελίδας): «Η «Κυρία» επικεφαλής του ομίλου?Συνεχίζεται το ταξίδι στο όνειρο».
ΧΑΡΑΥΓΗ: «Εκτέλεση?εν ψυχρώ».
CYPRUS MAIL: «Η Ανόθρωση γιορτάζει την πρώτη νίκη στους ομίλους-Οι Κύπριοι πρωταθλητές ανατρέπουν τον Παναθηναϊκό?»
Η Τουρκοκυπριακή «Κίπρις»: «Το θαύμα της Ανόρθωσης».
Από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης:
ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: «Η Ανόρθωση πέτυχε ιστορική νίκη, βουλιάζοντας τον Παναθηναϊκό».
Goal.com: "Η Ανόρθωση σόκαρε τον Παναθηναϊκό".
Aljazeera.com: "Η Ανόρθωση και η Κλουζ πέτυχαν εκπλήξεις".
O’Jogo (Βραζιλία): "Η Ανόρθωση προηγείται μαζί με την Ίντερ".
Skysports: "Εντός έδρας χαρά για Ανόρθωση".
Ajansspor (Τουρκία): "Συνεχίζουν το όνειρο".
CNN: "Η κυπριακή ομάδα συνέχισε την πορεία-έκπληξη της".






Αναφορά στο θέμα κάνει επίσης η τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ" με τίτλο "Χαρές για την Ανόρθωση", η τουρκική εφημερίδα "Σαμπάχ".


Το θέμα είναι ότι Ανόρθωση της προσφυγιάς για ακόμα μια φορά σε ευχαριστούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: