Moon

Moon

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Τώρα για πες μου τι κάνουμε??


Κάπως έτσι θα διερωτάται ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και Πρόεδρος της Βουλής Μάριος Καρογιάν. Τώρα για πες μου τι κάνουμε...Αφού απο ότι φαίνεται τα όργανα τώρα αρχίζουν με την επικράτηση των "τασσικών" στο κόμμα.


«Η Σημερινή» τιτλοφορεί το κύριο θέμα της «Νίκη ‘Τασσικών’ στις εκλογές του ΔΗΚΟ» και γράφει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας του ΔΗΚΟ κατέληξαν σε νίκη της λεγόμενης ‘τασσικής’ πτέρυγας του κόμματος, αφού εξελέγησαν αναπληρωτής Πρόεδρος ο Γιώργος Κολοκασίδης, αντιπρόεδρος ο Νικόλας Παπαδόπουλος και Γενικός Γραμματέας ο βαφτιστικός του Τάσσου, Κυριάκος Κενεβέζος. Πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Μάριος Καρογιάν έσπευσε να απορρίψει τη φιλοσοφία περί ‘τασσικών’ και ‘προεδρικών’.


Η «Αλήθεια» τιτλοφορεί το κύριο θέμα της «Σε μέγα δίλημμα ο Μάριος» και γράφει ότι μπορεί ο Μάριος Καρογιάν να μην είχε αντίπαλο και να αναδείχθηκε ως κοινά αποδεκτός για την επόμενη τετραετία στην προεδρία του ΔΗΚΟ, όμως η σαρωτική νίκη των τριών λεγομένων ‘απορριπτικών’ θέτει σε αμφισβήτηση την επιλογή της συνέχισης της στήριξης της πολιτικής του Δ. Χριστόφια.


«Το Θάρρος» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το ΔΗΚΟ αποφάσισε» γράφει ότι το ΔΗΚΟ αποφάσισε χθες τη νέα ταυτότητά του. Επανεκλέγηκε στη θέση του αναπληρωτή Προέδρου ο Γιώργος Κολοκασίδης και Αντιπρόεδρος ο Νικόλας Παπαδόπουλος.


Ο «Πολίτης» υπό από τον τίτλο «Βαριά η ήττα για τον Μ. Καρογιάν» γράφει ότι στροφή προς τη σκληρή παραδοσιακή γραμμή του ΔΗΚΟ στο Κυπριακό έδειξαν εμπράκτως ότι προτιμούν τα μέλη του κόμματος στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές. Εξέλεξαν στην ηγετική πυραμίδα τους διαφωνούντες με την πολιτική και τους χειρισμούς του Δημήτρη Χριστόφια στη διαδικασία λύσης του Κυπριακού.


«Ο Φιλελεύθερος» στο κύριο θέμα του με τίτλο «Ανατροπές στο ΔΗΚΟ» γράφει ότι ήττα θεωρείται για τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν τα αποτελέσματα της χθεσινής εσωκομματικής αναμέτρησης στο κόμμα. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι στηρίζονταν από τον κ. Καρογιάν, έχασαν τη μάχη για θέση στην κομματική πυραμίδα του κόμματος.


Η «Χαραυγή» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το ΔΗΚΟ εξέλεξε την ηγεσία του» γράφει ότι ο δηκοϊκός κόσμος εξέλεξε χθες την ηγεσία του, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες που είχαν τροχιοδρομηθεί για την ανάδειξη του αναπληρωτή Προέδρου, του αντιπροέδρου, του ΓΓ του κόμματος, του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής. Ο Μάριος Καρογιάν φρόντισε, αναφέρει η «Χ», με δηλώσεις του, να στείλει μήνυμα ενότητας στη βάση του κόμματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: