Moon

Moon

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ομόνοια τι τρέχει;;;


Η Ομόνοια Λευκωσίας ηττήθηκε χθες απο τον ΑΠΟΠ/Κινύρα και έμεινε εκτός των ημιτελικών του Κυπέλλου.


Τα σχόλια του τύπου :


Διασυρμός στη Πέγεια 3-0


Ιστορική, μεγάλη αλλά και πανάξια νίκη-πρόκριση 3-0 πέτυχε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της Πέγεια ο ΑΠΟΠ/ Κινύρας απέναντι στην Ομόνοια. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πολυβίου, παρουσιάστηκαν, σοβαροί, πειθαρχημένοι και καλά διαβασμένοι, και ιδού το αποτέλεσμα… Να πετάξει την μεγάλη Ομόνοια στα κρύα του λουτρού και να συνεχίσει αυτός στο θεσμό του Κυπέλλου. Τα τρία τέρματα των γηπεδούχων αντικατοπτρίζoυν πλήρως, την ανωτερότητατους και την εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο



Μεγάλη πρόκριση του ΑΠΟΠ επί της Ομόνοιας


Μια μεγάλη νίκη-πρόκριση πήρε σήμερα ο ΑΠΟΠ/Κινύρας επί της Ομόνοιας. Οι "Πεγειώτες" νίκησαν τους "πράσινους" με 3-0.

Μια ιστορική μέρα για τους γηπεδούχους αλλά τραγική για την Ομόνοια. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν καθόλου στο παιχνίδι και άφησαν την ομάδα της Πέγειας να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Όλα πήγαν στραβά σήμερα για την Ομόνοια γιατί εκτός από την κάκιστη εμφάνιση έχασε και πέναλτυ στο 24΄ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Βασκονσέλος έκανε το 1-0. Ο Ράνεμ στο 49΄ μετά από πάσα του Ντούρο έκανε το 2-0 και στο 66΄ ο Μπεντζελούν έκανε με ωραίο σουτ το 3-0.


ΑΠΟΠ: Θέλει να γράψει ιστορία


Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο ΑΠΟΠ/Κινύρας, ο οποίος διεκδικεί για πρώτη φορά από την ημέρα της ίδρυσής του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου. Με αντίπαλο την Ομόνοια στην Πέγεια μπορεί να μην είναι το φαβορί της πρόκρισης, όπως παραδέχονται οι παράγοντές του, ωστόσο το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λευκωσία τούς δίνει μεγάλες πιθανότητες να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα, το οποίο θα εξασφαλίσει εισιτήριο πρόκρισης.




Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας

Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου πανηγυρίζει ο ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας μετά την εκπληκτική με 3-0 επί της Ομόνοιας. Ουσιαστική εμφάνιση από τους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των παικτών της Ομόνοιας. Ο Βασκονσέλος στο 25΄ άνοιξε το σκορ και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Ντούρο έχασε πέναλτι. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Πέγειας σημείωσε ο Ράνεμ στο 49΄ και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπεντζελούν στο 69΄ με πανέμορφο πλασέ. Ανόρθοδοξη και σχεδόν ανύπαρκτη η αντίδραση της Ομόνοιας η οποία κατέρρευσε μετά που δέχτηκε το πρώτο γκολ. AΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ: Μπάρτι, Γαλάνης, Γκριμαλντί, Φερέιρα, Βιτάλι, Μπούις, Ευθυμίου, Ράνεμ (55΄ Σφακιανάκης), Μαρσελίνιο, Βαϊσχάιμερ, Βασκονσέλος ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Πάντιτς (61΄ Χριστοφή), Ντικουμάνα, Αλαμπί, Πλετς, Ντούρο (53΄ Κωνσταντίνου), Ζλόγκαρ, Γραμμόζη (46΄ Καϊάφας), Καφού, Οκκάς, Αλωνεύτης




Νοκ-άουτ η Ομόνοια από τον ΑΠΟΠ/Κινύρας!


Απέναντι στο... φάντασμα της Ομόνοιας, η ομάδα της Πέγειας επικράτησε με 3-0 (!) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα. Σκόρερ των νικητών οι Βασκονσέλος, Ράνεμ και Μπεντζελούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: