Moon

Moon

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα-Expect the unexpected




Ενώ στις ΗΠΑ προετοιμάζονταν να γιορτάσουν την διαφαινόμενη νίκη του Ομπάμα στην Κύπρο στηνόταν μια μεγάλη γιορτή στο ΓΣΠ...Το σεντόνι κυμάτισε και πάλι στο κατάμεστο ΓΣΠ και η Ανόρθωση έπαιξε εκπληκτικό παιχνίδι κάνοντας τον Μουρίνιο να μορφάζει και να εκνευρίζεται....Με το ασύλληπτο και εκλπηκτικό σκορ 3-3 η Ανόρθωση άφησε και πάλι άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και είναι 2η στον όμιλο της πίσω απο την Ίντερ...Ποιός είπε σε αυτή την ζωή ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα....

Ανόρθωση - Ίντερ 3-3 - "δίκαιο το αποτέλεσμα"
Ποιος να έλεγε στον Τιμούρ Κετσπάγια ότι μετά από ένα 3-3 με την Ίντερ θα ένιωθε μια μικρή πικρία για το τελικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει το ματς, προσθέτοντας πάντως πως το σκορ ήταν εν τέλει δίκαιο.
(http://news.pathfinder.gr/sports/513696.html)

Πήρε τα δώρα των "νερατζούρι" - Ανόρθωση - Ίντερ 3-3
Το απέδειξε και πάλι η Ανόρθωση ότι δεν μπήκε στους ομίλους για να περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με ακόμα μία καταπληκτική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αμυντικής γραμμής της Ίντερ πήρε ένα πολύτιμο βαθμό με το σημερινό 3-3 του ΓΣΠ. Έτσι οι Κύπριοι συνεχίζουν να ελπίζουν βάσιμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους «16» και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο «Μεάτσα».
(http://news.pathfinder.gr/sports/513686.html)

Μεγάλη βραδιά για το κυπριακό ποδόσφαιρο! Η Ανόρθωση κοίταξε στα μάτια την Ιντερ, την απείλησε με ήττα, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς, με τους Μιλανέζους να ισοφαρίζουν σε 3-3. Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης η Κυρία με 5 βαθμούς.

Ανόρθωση-Ίντερ 3-3
Απέναντι στην Ίντερ, την πρωταθλήτρια Ιταλίας, την ομάδα του... τριψήφιου αριθμού εκατομμυρίων προϋπολογισμού, η Ανόρθωση όρθωσε ανάστημά και πήρε ισοπαλία 3-3, αν και για μεγάλο διάστημα ζούσε το όνειρο της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία της!
Η Ανόρθωση συνεχίζει, λοιπόν, να κάνει περήφανο τον κόσμο της και να βάζει το κυπριακό ποδόσφαιρο στον ευρωπαϊκό χάρτη, μαζεύοντας βαθμούς σε ομάδες θεωρητικά ανώτερές της. Η "Κυρία" σε κανένα σημείο του αγώνα δε φοβήθηκε τη μεγάλη της αντίπαλο και για 31 λεπτά κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της. Όμως, κακά τα ψέματα, ακόμα και μετά την ισοφάριση του Κρουζ και το τελικό 3-3 που προέκυψε, μπορεί αλήθεια κανείς να μην είναι χαρούμενος; Καλό είναι να μη ξεχνάμε ποια ομάδα είχε να αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια και πόσο τεράστια είναι η διαφορά των δύο μεγεθών.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ανόρθωση έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, γύρισε και προηγήθηκε με 3-2, όμως ισοφαρίστηκε στο 81' από τον Κρουζ.

Ομάδα από ατσάλι, που δεν την λυγίσουν οι δυσκολίες είναι η φετινή Ανόρθωση και απέδειξε εκ νέου πως ούτε τυχαία βρέθηκε στους ομίλους και πως ούτε για να συμπληρώσει τον όμιλο είναι εδώ. Η ομάδας μας μετά από εξαιρετική εμφάνιση εξήλθε ισόπαλη 3-3 με την Ιντερ.Τα παλλικάρια του Κετσπάγια, πάλεψαν από την αρχή μέχρι τέλος και παρά τα λάθη στην αμυντική γραμμή του Φοίνικα, που έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στην Ιντερ, κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές και να μένουν με την... πικρία που δεν κέρδισαν την υπερομάδα του Μουρίνιο.Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχοντας τις απουσίες των Δέλλα, Σάβιο και Νικολάου, αλλά και τον Σόσιν στον πάγκο, παρέταξε μια ενδεκάδα έκπληξη, που όμως τον δικαίωσε πλήρως.

Η εκπληκτική Ανόρθωση βρέθηκε πολύ κοντά στον μεγαλύτερο θρίαμβο του κυπριακού ποδοσφαίρου, όμως αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ιντερ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, για την 4η ημέρα του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.Η «Κυρία» παραμένει στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ιντερ.Κανείς δεν έδινε τύχη στην Ανόρθωση, που ξεκίνησε το ματς χωρίς τα τρία μεγάλα αστέρια της, τον Τραϊανό Δέλλα, τον Σάβιο και τον Λούκας Σόσιν, αλλά τα κατάφερε και ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση τους.Δύο φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε.Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να κερδίσουμε.Το αποτέλεσμα όμως είναι δίκαιο.Θα μπορούσε και η Ίντερ να κερδίσει καθώς έκανε ευκαιρίες.Όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και βλέπεις απογοήτευση μετά από ένα παιχνίδι 3-3 με την Ίντερ, αυτό σημαίνει πολλά και σημαίνει ότι οι παίκτες έδωσαν πολλές δυνάμεις.Τα επόμενα δύο παιχνίδιά είναι πολύ σημαντικά.Ειδικά το παιχνίδι με την Βέρντερ θα πρέπει να το κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε τη πρόκριση».Από την άλλη πλευρά ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε: «Αν αντιμετωπίσουμε αυτό το αποτέλεσμα ψυχρά, τότε είναι θετικό, γιατί αν νικήσουμε τον Παναθηναϊκό θα είμαστε και μαθηματικά πρώτοι στον όμιλο.Έπρεπε όμως να είχαμε νικήσει και μάλιστα εύκολα, αφού ήμασταν καλύτεροι από την Ανόρθωση.Ο αντίπαλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, αλλά έπρεπε να είχαμε νικήσει.»

Μια ανάσα από το θρίαμβο
Εκπληκτική η Ανόρθωση αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ίντερ
Λευκωσία: Η εκπληκτική Ανόρθωση βρέθηκε "μια ανάσα" από τον μεγαλύτερο θρίαμβο του κυπριακού ποδοσφαίρου, όμως αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ιντερ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, για την 4η ημέρα του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η "Κυρία" παραμένει στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ιντερ. Κανείς δεν έδινε τύχη στην Ανόρθωση, που ξεκίνησε το ματς χωρίς τα τρία μεγάλα αστέρια της, τον Τραϊανό Δέλλα, τον Σάβιο και τον Λούκας Σόσιν. Και σα να μην έφταναν αυτά, έχασε στο 43΄ λόγω τραυματισμού και τον Πάουλο Κόστα. Ποιος θα είχε το θάρρος να ποντάρει υπέρ της;

Μετά απο όλα αυτά οι όποιοι κακεντρεχείς που έλεγαν ότι η Ανόρθωση πάει απλώς για να πάει και ότι δεν θα τα κατάφερνε ελπίζω να σωπάσουν. Επίσης σε αυτή την ζωή πάντα πρέπει να περιμένουμε αυτό που ίσως δεν μπορεί να γίνει...Τα όνειρα είναι για τους ανθρώπους..Και η Ανόρθωση απλώς έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Ανόρθωση σε ευχαριστούμε ξανά...Γιατί όταν η Ανόρθωση πάει καλά, πάει και το κυπριακό ποδόσφαιρο καλά...Αυτό ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι....













Δεν υπάρχουν σχόλια: