Moon

Moon

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Λευκωσίας Πρωτάθλημα ΚΟΕΠ

Της απέδωσαν το τίτλο της «Βασίλισσας» του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και κάθε χρόνο με την ποδοσφαιρική παρουσία της, καταφέρνει να τους δικαιώνει, και μάλιστα με ….μαθηματική ακρίβεια!!!

Μιλάμε για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Λευκωσίας, η οποία για ακόμα μια χρονιά, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της Κ.Ο.Ε.Π., και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.
Και το λέμε αυτό, αφού στον μεγάλο Τελικό, μετά από μια φανταστική απόδοση, ειδικά στην ημίωρη παράταση, κατάφερε ..με ένα γκολ του Βαρνάβα Θεοδώρου στο 102ο λεπτό!!!, να λυγίσει την οργανωμένη και πολύ ισχυρή ομάδα της MARFIN-ΛΑΪΚΗ Λεμεσού, αποτέλεσμα το οποίο την οδήγησε στην δίκαια και επάξια κατάκτηση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως για να φθάσουν στον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών της Κ.Ο.Ε.Π., η μεν Super-Πωταθλήτρια ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, απέκλεισε την ομώνυμη ομάδα της Τράπεζας Κύπρου Πάφου με σκορ 5-1, ενώ η ομάδα της MARFIN-ΛΑΪΚΗ Λεμεσού απέκλεισε τον ΔΗΜΟ Αραδίππου με 2-1.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τον μεγάλο Τελικό στον οποίο οι φίλοι του ποδοσφαίρου, έζησαν από κοντά όλες αυτές τις συγκινήσεις που προσφέρει ιδιαίτερα το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, διαιτήτευσε ο κ. Παναγιώτης Γερασίμου, από τους πλέον καταξιωμένους διαιτητές της Κυπριακής Διαιτησίας, ο οποίος μόλις πρόσφατα έχει "αφυπηρετήσει" από την Διαιτησία.
Είναι για τον λόγο αυτό που πριν την έναρξη του αγώνα, μέσα από μια σεμνή και γεμάτη συγκίνηση τελετή, τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες τον διεθνή διαιτητή, για την πολύχρονη υπηρεσία του στην Κυπριακή διαιτησία.
Από πλευράς της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας τον κ. Γερασίμου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα ο Πρόεδρος της κ. Ανδρέας Ματσάγγος, από πλευράς της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Πίπης και από πλευράς της MARFIN-ΛΑΪΚΗ ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Πέτρου.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα από πλευράς της Σούπερ Πρωταθλήτριας ομάδας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Λευκωσίας κ. Στέλιος Τσιοπανής, φανερά ικανοποιημένος από την φετινή επιτυχία τους δήλωσε:
"Ήταν για μας μια πέρα για πέρα μεγάλη επιτυχία, γιατί καταφέραμε για ακόμα μια χρονιά να δικαιώσουμε 100% όσους εκείνους που μας απέδωσαν τον τίτλο της <Βασίλισσας> του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως δίκαια κατακτήσαμε και αυτό το Τρόπαιο, γιατί όλοι μαζί πειθαρχημένοι, με σωστό προγραμματισμό, δουλέψαμε σκληρά και την χρονιά αυτή, και αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, και αυτό το οφείλουμε στον Προπονητή μας κ. Ξάνθο Σάββα που εδώ και 4 συνεχόμενα χρόνια καταφέρνει να μας οδηγεί σε όλες αυτές τις επιτυχίες.
Θέλω ταυτόχρονα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συμποδοσφαιριστές μου για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν, καθώς επίσης την Διοίκηση της ομάδας η οποία βρισκόταν δίπλα μας σε κάθε στιγμή".

http://www.kerkida.net/print.php?pageaction=ker&modid=ShowArticle&artid=22579&catid=26
http://www.kerkida.net/modules/ws_mod_ker_01/article_detail/showphotogallery.php?pageid=22579&lang=gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: