Moon

Moon

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Σιγά τα λάχανα!!!




Σιγά τα λάχανα είπε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίσκεψη Σρέντερ στα κατεχόμενα και έγινε πανικός. Οκ μια φράση είναι μόνο.
Σιγά τα λάχανα γιατί κάηκε και το κλειστό γυμναστήριο "Ολύμπια" στη Λεμεσό. Ένα τυπικό ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ μετέτρεψε την περιοχή Τσιρείου σε πεδίο μάχης. Οι γνωστοί άγνωστοι, χούλιγκανς των γηπέδων. Συγγνώμη αυτοί δεν ελέγχονται;;; Και δώστου αναλύσεις για το ποιός φταίει, και κατηγορίες απο τις διοικήσεις Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Ποιός φταίει;;;Τελικά η ουσία είναι να τα κάνουμε όλα ρημαδιό γιατί ο διαιτητής Σταμάτης έδειξε πέναλτι;;;Ούτε ο Χαπέσιης δεν έφαγε τόσο ξύλο στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ πέρσι(εκείνο το ματς πριν της δημοτικές ξέρετε που έκρινε τις εκλογές).Δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα απο ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως ότι όσο και να θύμωσαν οι παίκτες του Απόλλωνα δεν έπρεπε να αρχίσουν να κτυπούν το διαιτητή όσο κακή και να ήταν η διαιτησία του. Στο κάτω κάτω άνθρωπος είναι. Και εξάλλου το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει κριθεί αφού η διαφορά απο την πρωτοπόρο Ανόρθωση δεν είναι εύκολο να καλυφθεί.Τις ζημιές ποιός θα τις πληρώσει;; Σιγά τα λάχανα ο κυπριακός λαός θα το κάνει. Αυτά στην Κύπρο.
Γιατί στην Ελλάδα κάπως έτσι ήταν η αντίδραση της ελληνικής αστυνομίας (ΕΛΑΣ) για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το περασμένο Σάββατο.
Οι αστυνομικοί έκαναν δεύτερη φωνή στους Χρυσαυγίτες που στράφηκαν εναντίον των αντιεξουσιαστών.
Και το κέντρο της Αθήνας έγινε κέντρο δακρυγόνων με τραυματίες και πολλά ερωτηματικά αναπάντητα.Όπως λόγου χάρη ότι υπάρχουν χουντικά κατάλοιπα στην Ελληνικής Αστυνομία ακόμα. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσεις διαφορετικά το ότι υπάρχουν άτομα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραυματισμένα απο στιλέτα. Και όλα αυτά με την ανοχή των αστυνομικών, οι οποίοι με πλήρη αντιδιαδηλωτική εξάρτηση άφησαν τους Χρυσαυγίτες να αλωνίζουν. Το ότι ζούμε σε δημοκρατία και υπάρχει πολυφωνία είναι γνωστό. Όμως όταν οι Χρυσαυγίτες ουσιαστικά κατακρατούν τον χώρο για την εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων, η αστυνομία το γνωρίζει και επιπλέον υπάρχει πορεία των αντιεξουσιαστών και δεν κάνει τίποτα αυτό είναι ένα θέμα..Διερωτώμαι κάποιες φορές η δημοκρατία είναι αυτό που υπάρχουν κάμερες στους δρόμους και όλα καταγράφονται;;;Δημοκρατία είναι η κυριαρχία των εκβιαστικών ροζ dvd με προσωπικές στιγμές που εξαγοράζονται με 5 εκατομύρια ευρώ;;;Και σιγά τα λάχανα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: