Moon

Moon

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Τελικά εισακούστηκε η απαίτηση του κόσμου


Και ναι έγινε και αυτό. Ο Δώρος Σεραφείμ παραιτήθηκε. Με μια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας που λέει τα εξής :"Αναλαμβάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ, είχα πάντα στην σκέψη μου, να εξυπηρετήσω κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σωματείο στους στόχους του.
Λόγω διάφορων προσωπικών δυσκολιών και της φάσης που περνά το σωματείο σήμερα, κρίνω να παραιτηθώ και να ζητήσω από το Δ.Σ. να παραμείνει και να επισπεύσει την εκλογική Γενική Συνέλευση, μέσα Μαρτίου, για να δοθεί η δυνατότητα στο νέο Δ.Σ. να έχει χρόνο μπροστά του να προχωρήσει προς την ενδυνάμωση της ομάδας και να προωθήσει στην λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει το σωματείο.
Τέλος, ευχαριστώ τους συναδέλφους στο Δ.Σ., τους Συνδέσμους Φιλάθλων, τους ποδοσφαιριστές, την Τεχνική ηγεσία, το Προσωπικό του Σωματείου και όλους τους αγνούς φιλάθλους, οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την βοήθεια και την συνεισφορά τους για το μεγαλείο της ομάδας μας.
Διατελώ,
Δώρος Σεραφείμ"
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο της Ομόνοιας. Αν είναι η λύση η παραίτηση του Σεραφείμ στα προβλήματα της Ομόνοιας. Το ότι έγιναν πολλά λάθη είναι γνωστό. Ας ελπίσουμε ότι η Ομόνοια θα καταφέρει να βγει απο το αδιέξοδο. Και αυτό να γίνει μάθημα για την επόμενη ηγεσία της....Ομόνοια λαός και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω να εν η διοίκηση που φταίει τζαι εν πάμε καλα αλλά εν το νομίζω...θέλω να βλέπω κυπραίους να παίζουν μάππα, τζαι θέλω να ξαναπάω σε παναύρκα κατάκτησης πρωταθληματος...ααααααχχχ

Unknown είπε...

Συμφωνώ!!Αλλά ο καιρός θα δείξεις. Πάντως με λίγη τύχη απο την έβδομη στην δεύτερη δεν είναι και άσχημα. Οψώμεθα.