Moon

Moon

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον;

Το να βλέπεις τον Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν με καφέ κελεμπία να μιλά στη Μέκκα ενώπιον εκατοντάδων Σαουδαράβων και να διακηρύσσει ότι δεν υπάρχει κάτι που να επιτρέπει την στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη (οι επιχειρήσεις επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση της εισβολής στην Κύπρο, στο Βόρειο Ιράκ, στις κουρδικές περιοχές κλπ)......Ο Τούρκος πρωθυπουργός απευθυνόμενος στη διεθνή κοινότητα είπε ότι η στρατιωτική επιχείρηση δεν πρέπει να καταλήξει σε κατοχή της Λιβύης...(Αυτά τα κάνει μόνο η Τουρκία)...... Επίσης πας τουλάχιστον αδιάβαστος όταν ακούς τον Αχμέτ Νταβούτογλου να λέει ότι δεν υπάρχει κάτι που να επιτρέπει την στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη (ενώ στην Κύπρο το 1974 κατά την Τουρκία η στρατιωτική εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή όντως επιτρέπονται ας πούμε).Οι Τούρκοι αξιωματούχοι πάνε να μας τρελάνουν όταν λένε κάτι τέτοια. Άσε που τον περασμένο Νοέμβριο ο Ερντογάν πήρε το βραβείο "Μουαμάρ Καντάφι" για τα ανθρώπινα δικαιώματα!!!!!!!

1 σχόλιο:

Lexi_penitas είπε...

Αν οι Τούρκοι αξιωματούχοι δεν ένοιωθαν την ανοχή ή και την υποστήριξη του διεθνούς παράγοντα και ειδικά της Αμερικής διαχρονικά, τότε ίσως να είχε και η Κύπρος καλύτερη τύχη. Βλέπεις όμως ότι η πολιτική των δύο μέτρων ισχύει και σήμερα. Βλέπε Υεμένη, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία κλπ. Μην περιμένεις μέτρα εναντίον των καθεστώτων εκεί. Να περιμένεις όμως στη Συρία αν τα πράγματα χειροτερέψουν.

Το λυπηρό είναι ότι αυτά συμβαίνουν τώρα που μιλάμε και εμείς περιμένουμε δικαιοσύνη για ένα έγκλημα που έγινε πριν 37 χρόνια και που είμαι σίγουρος ότι στα μυαλά των δυτικών έχει παραγραφεί.